Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

Gevorderden

Trainingen apart voor wielrenners d/h met enige jaren racefietservaring

Deze cursus is een vervolg van de beginnerscursussen of voor wielrenners die al meerdere jaren ervaring hebben maar geen vergevorderde wielrenners zijn.

De cursus wordt geveven op donderdagavond 17 , 24 en 31 mei 7, 14 en 21 juni.
Zes trainingen op donderdagavonden van 19.30-21.00 uur in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel. Verzamelen bij Akfs.
Kosten € 70,– voor 6 trainingen.

De training wordt door Axel Koenders zelf gegeven http://www.akfs.nl/axel-koenders/
Al meer dan 30 jaar de gepassioneerde specialist op geven van trainingen en clinics op racefiets gebied. Let op! Helm verplicht.

Je optimaal voorbereiden op voor jouw belangrijke toertochten/cyclosportieven of gewoon beter, handiger en slimmer leren op de racefiets. Doelgroep: (toer) wielrenners met meerdere jaren fietservaring die af en toe toertochten/cyclosportieven rijden of eerdere deelnemers aan de beginnerscursus van Fit-Service.
Voor d/h racefietsers die meer willen weten over gevorderde fietstechnieken, de juiste klimhoudingen, het goed leren rijden in een groepje en fietstrainings-methoden om je conditie te verbeteren. Tijdens de clinic en/of trainingen kunnen  ook video opnamen gemaakt worden met adviezen over de juiste houding op de racefiets. En verder bijvoorbeeld ook adviezen en tips over theorie en praktijk van sportvoeding tijdens cyclosportieven of langere fietstochten.

fietstocht akfs 002

Trainen in het groene hart

fietscursus dames 006

Goed leren rijden in een waaier

Schermafbeelding 2014-02-02 om 18.59.45

Fietsen op smalle dijkjes !