Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

Sportmassage

Waarom sportmassage?
Tegenwoordig leven we gezonder en sport speelt hierin een grote rol. Zowel op topniveau als op recreatief niveau, voor mannen en vrouwen, van jong tot oud. Sportmassage is een goede aanvulling op sporten en bewegen. Kan zowel stimulerend als ontspannend werken en is de manier om voor en na een inspanning het herstel van de spieren te bevorderen.
Een stimulerende behandeling wordt gegeven voor het sporten om de spieren te prikkelen, de doorbloeding te verbeteren en zorgt ervoor dat je optimaal aan de start staat. De spieren worden voorbereid op de inspanning. Sportmassage kan deel uitmaken van een warming-up, maar vervangt deze nooit. Een warming-up blijft dus heel belangrijk.
Na de inspanning is een massage aan te bevelen. Spieren voelen na een inspanning vermoeid aan door de afvalstoffen die tijdens het sporten geproduceerd zijn. Door massage worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en herstellen de spieren beter.
Ook niet-sporters hebben baat bij een sportmassage. Door bijvoorbeeld veel zitten en/of werken in dezelfde houding, kunnen spierklachten ontstaan. Deze klachten zitten meestal in de nek, rug en schouders, maar ook door stress kunnen klachten ontstaan. Door een massage ontspannen de spieren, hetgeen verlichtend werkt en verder leed wordt voorkomen. U kunt weer ontspannen aan het werk. Gun uzelf een moment voor persoonlijke aandacht van uw lichaam. Wat zijn de kosten voor een half of heel uur massage bij Tineke Griffioen?
Half uur € 25,–.
Een uur € 45,–.
tinekegriffioen@gmail.com of 06-20243808