Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

Definitief gesloten vanaf 1 juli

Geplaatst door: In: Geen categorie 16 mrt 2020 Commentaren: 0

Vanaf 1 juli hebben we onze bedrijfsactiviteiten met het aanbieden van Fitness en Groepslessen beƫindigd. 27 jaar geleden ben ik in Ouderkerk aan de Amstel begonnen als pionier op sportgebied met een kleinschalig sport-en fitnesscentrum. Door de tijden heen hebben we het bedrijf altijd goed kunnen runnen. Waarom dan gestopt?
De fitness branche heeft door de Covid 19 crisis een enorme klap gekregen. Ook bij ons vielen vele van de activiteiten die we organiseerden van het ene op het andere moment stil. En daar sta je dan als ondernemer.
Zie het maar te redden en nadenken hoe je toch nog het een en ander kan organiseren. Per half mei hebben we toch nog enkele buiten groepsles activiteiten kunnen aanbieden voor een (klein) deel van de leden.
Ik heb ondertussen de leeftijd bereikt van 60 jaar en dan ga je nadenken over de toekomst. Wil en kan ik dit nog allemaal opbrengen? Bovendien moesten er investeringen gedaan worden om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Voor een relatief klein bedrijf als Akfs is dit dan niet meer te doen. Tsja en dan houd het op! Wat ga je nu doen?
Ik neem de komende maanden de tijd om mij over mijn toekomst te bezinnen. Er zijn verschillende opties. Sport, fitness bewegen en adviseren hierover zal hierin in ieder geval altijd een belangrijke rol blijven spelen.

Sorry, op dit moment is het niet mogelijk een commentaar achter te laten.