Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

Cardio en gewone fitness met kracht toestellen

Cardio fitness de eerste keus van recreant tot topsporter.
Wat doet cardiotraining?

Cardio-fitness bij Axel Keonders Fit ServiceHet voornaamste doel van cardiofitness is het verbranden van vetten en het verbeteren van het uithoudingsvermogen. De bloeds-omloop wordt geactiveerd enhet hart-longsysteem wordt gedoceerd belast, met als resultaat dat de conditie bij regelmatige training snel vooruit zal gaan. De trainingsintensiteit kan zo aangepast worden dat deze precies bij uw persoonlijke conditie past. De weerstand, snelheid, hellingshoek, hoeveelheid verbrande calorieën en eventueel hartslagregistratie worden op uw persoonlijk niveau ingesteld. Wij beschikken over loopbanden, cross trainers, fietsen, slides (schaatsplanken),elliptical trainers, spinning fietsen en roeiapparaten.

Meld u aan en neem (klik aan –>) CONTACT op. Bel 020-4967990 (let op de openingstijden!) of kom langs aan de Polderweg 3.

Trainen in uw hartslag zone

Klant op de crosstrainerDe beste manier om u inspanning te controleren is met een hartslagmeter. Deze geeft u direct feedback tijdens het sporten. Is u hartslag te laag, dan doet u te weinig en verbetert u conditie niet. Is u hartslag te hoog, dan neemt de kans op overbelasting en blessures toe. Ieder lichaam is anders en heeft een andere hartslag. Een hartslagmeter geeft tijdens het sporten continu u hartslag weer. Dit helpt u altijd op het juiste niveau te sporten.
Een hartslagmeter helpt u naar uw lichaam te luisteren en binnen uw persoonlijke hartslagzone te trainen. Het maakt de les leuk en effectief. Dit staat garant voor een goede workout en conditieverbetering. Een hartslagmeter vertelt u ook hoeveel calorieën u verbrandt tijdens een workout. Het helpt u met het bereiken van u persoonlijke doelen in gewichtscontrole. Zo bouwt u veilig uw conditie op en voelt u zich fit en vol energie.

Openingstijden

  • maandag tot en met donderdag van 8.00-12.30 uur en van 16.00-22.30 (u kunt sporten tot 22.15 uur)
  • vrijdag open van 8.00-12.30 uur en van 16.00-21.00 uur
  • zaterdag en zondag 9.00-13.00 uur