Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

Fysiotherapie Spine and Motion

Fysiotherapeute bij Axel Koenders Fit ServiceBinnen het fitnesscentrum van AKFS kunt u voor fysiotherapie terecht bij Fysiotherapie Spine and Motion. Spine and Motion is een zelfstandige fysiotherapiepraktijk, gevestigd in AKFS.

Contactgegevens:     Eveline Baas: 06-24979944
www.spineandmotion.nl
info@spineandmotion.nl
De praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeringen.

Fysiotherapeute Eveline Baas is  tevens werkzaam bij AKFS als begeleidend fysiotherapeut in de fitnesszaalen als pilatesdocent. In de fitnesszaal is zij op dinsdag 18.00-22.00 uur en op woensdag 8.30-12.30 uur aanwezig, pilateslessen worden door Eveline gegeven op maandag van 9.15-10.15 uur, dinsdagavond 19.45-20.45 uur en op woensdag van 10.00-11.00 uur. Fysiotherapeut Eveline Baas is gespecialiseerd in de behandeling van nek- en rugklachten, maar ook voor andere klachten kunt u in de praktijk terecht. In de praktijk van Spine and Motion wordt gewerkt volgens de (mechanische) McKenzie methode (MDT), welke gecombineerd wordt met het kijken naar de statiek van bekken en wervelkolom, om zo tot een meer oorzakelijk gerichte behandeling te komen. Tevens is er een specialisatie voor de behandeling van hoofdpijnklachten en in begeleiding bij sport-gerelateerde klachten.

U kunt indien gewenst, na een periode van revalideren of wanneer uw fysiotherapeutische behandelingen afgerond zijn, contact houden met de fysiotherapeut, zodat zij u eventueel kan adviseren tijdens het sporten. Binnen de fysiotherapiepraktijk worden mensen met fysieke klachten één op één begeleidt. Het is mogelijk om zonder tussenkomst van de huisarts een afspraak te maken voor een screening en eerste onderzoek. De huisarts kan dan, door middel van een brief, op de hoogte gebracht worden van de klacht. Natuurlijk is het ook mogelijk om op doorverwijzing van de arts of specialist behandeld te worden.

De behandelend fysiotherapeut is constant op de hoogte van laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie zodat de beste behandeling voor uw klachten zal worden toegepast. De praktijk is aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het KNGF. De fysiotherapeut is officieel geregistreerd McKenzie-therapeut. Zie ook www.mckenzie.nl.

Het is mogelijk (tevens wanneer u niet onder behandeling bent) om de fysiotherapeut te raadplegen voor vragen of advies.