Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

Gevorderden

Trainingen apart voor wielrenners d/h met enige jaren racefietservaring

De cursus wordt geveven op donderdagavond 9, 16, 23, 30 mei 6, 13, 20 en 27 juni.
Acht trainingen op donderdagavonden van 19.30-21.00 uur in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel. Verzamelen bij Akfs. Kosten € 100,– voor 8 trainingen. Let op! Helm verplicht.

Deze cursus is voor wielrenners (recreatief en/of wedstrijdgericht d/h) die al meerdere jaren racefietservaring hebben. En voor sportieve recreanten die 2-3x per week fietsen, af en toe cyclosportieven rijden en over een redelijk tot goed uithoudingsvermogen beschikken. Twijfel je of je voor deze cursus in aanmerking komt, neem dan contact op met Axel Koenders zelf. Tel zaak 020-4967990.

Je optimaal voorbereiden op voor jouw belangrijke toertochten/cyclosportieven of gewoon beter, handiger en slimmer leren op de racefiets. Doelgroep: (toer) wielrenners met meerdere jaren fietservaring die af en toe toertochten/cyclosportieven rijden en een redelijk tot goed uithoudingsvermogen hebben.
Voor d/h racefietsers die meer willen weten over gevorderde fietstechnieken, toerental de juiste klimhoudingen, het goed leren rijden in een groepje en fietstrainings methoden om je conditie te verbeteren. Tijdens de clinic en/of trainingen kunnen  ook video opnamen gemaakt worden met adviezen over de juiste houding op de racefiets. En verder bijvoorbeeld ook adviezen en tips over theorie en praktijk van sportvoeding tijdens cyclosportieven of langere fietstochten.

De training wordt door Axel Koenders zelf gegeven https://www.akfs.nl/axel-koenders/
Al meer dan 30 jaar de gepassioneerde specialist op geven van trainingen en clinics op racefiets gebied.

 

fietstocht akfs 002

Trainen in het groene hart

fietscursus dames 006

Goed leren rijden in een waaier

Schermafbeelding 2014-02-02 om 18.59.45

Fietsen op smalle dijkjes !