Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

Lezing diabetes, overgewicht en bewegen 20 sept

Zaterdagochtend 20 september is er een informatieochtend over bewegen en sporten met Diabetes. Arts Willemijn van den Ancker geeft van 10.30-11.15 uur een lezing over het belang van bewegen en diabetes. Zij zal ingaan op de verschillende typen van diabetes en het nut van bewegen voor diabetes patiënten. Op deze ochtend is er ook de mogelijkheid om eventueel een individuele afspraak te maken voor meer persoonlijk gericht advies.
Voor deze lezing stellen wij het op prijs dat u zich van te voren aanmeldt, zodat we weten hoeveel belangstelling hiervoor is.
Meld u aan en neem CONTACT op, bel 020-4967990 (let op de openingstijden !) of kom langs aan de Polderweg 3.

In de week van 14-20 september kunt u zich ook laten informeren over de mogelijkheden om gewicht kwijt te raken door de fitness-en groepsles mogelijkheden bij Fit-Service. De cursus SPORTIEF AFSLANKEN is een speciale cursus die gedurende 8 weken betaat uit twee beweeglessen per week. U doet 1 keer in de week een gezamenlijke groepsles op woensdagavond en/of zaterdagochtend. Daarnaast gaat u ook 1 keer in de week zelf aan de slag op een tijdstip dat u goed uitkomt. U sport dan met een individueel cardiofitness-en krachttrainingschema om de nodige calorien te verbranden en de spieren sterker te maken.

Meer informatie over Diabetes en bewegen vind u bij (klik aan –>) http://www.diabetesfonds.nl/artikel/wat-diabetes
En het artikel (klik aan–>) blijf in beweging bij Diabetes