Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

New Balance Fittingscan 13 sept

NB fittingscan
axel new balanceZaterdag 13 september
 komt de loopschoenfirma NEW BALANCE met het schoen NB Fittingscan systeem bij Fit-Service.Beginnende hardloper, wandelaar, fanatiek sporter, tennisser, of fitnesser. Laat bij Fit-Service via de Fittingscan van New Balance een analyse maken van je voetafwikkeling, vind de best bij jou passende hardloopschoen. Door middel van een voetmeting en enkele statische testen wordt een beeld van de stand van uw benen en de lengte en breedte van uw voeten gegeven. De scan geeft tevens een beeld van de drukpunten van uw voeten op de glasplaat.

Door deze drukpunten kan men de stand van de voeten bepalen. Uw voetlengte en -breedte worden individueel gemeten zodat duidelijk naar voren komt of er een lengte en/of breedte verschil is tussen beide voeten. De NB fittingscan neemt 12 minuten in beslag en geeft u een geprinte uitslag die u kunt gebruiken als richtlijn voor het aanschaffen van uw runningschoenen/wandelschoenen. Deze kan je op de dag zelf gelijk kopen met maar liefst 20% korting.

Meld u aan en neem (klik aan –>) CONTACT op, bel 020-4967990 (let op de openingstijden!) of kom langs aan de Polderweg 3.

2014 NB korting]