Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

Senior fit

Bekijk (klik aan –>) de leuke VIDEO  Een korte sfeer impressie van 2 minuten over de fitness en groepsles mogelijkheden bij Fit-Service.
Meld u aan en klik op –>) CONTACT op, bel 020-4967990 (let op de openingstijden!) of kom langs aan de Polderweg 3.

Een mens is nooit te oud om te bewegen. En om te oogsten want regelmatige lichamelijke activiteit verbetert, ook voor 60 of 70-plusser de conditie. Bovendien verklein je het risico op hart-en vaatziekten, de hartfunctie wordt bevorderd, voel je je lekkerder en ga je in het dagelijks leven beter functioneren. In het ons fitnesscentrum kunt u in groepsverband of individueel komen sporten met een trainingsprogramma specifiek voor senioren.

Tijdens de groepslessen wordt met een aangepaste intensiteit gesport op rustige muziek. Er wordt gewerkt met allerlei verschillende materialen, zoals lichte gewichtjes, bosu’s om het evenwicht te oefenen, dynabands, lichte ballen enz. Ook lessen in een circuitvorm met allerlei verschillende oefeningen om kracht en uithoudingsvermogen te oefenen komen aan bod! Als afwisseling worden er ook oefeningen in de fitnesszaal gegeven.
Tevens hebben wij speciale folders over sporten en chronische ziekten. Zo is er informatie te verkrijgen over bewegen en gezondheid met betrekking tot artrose, longaandoeningen, hartziekten, depressie, diabetes mellitus, hoge bloeddruk, lage rugpijn, osteoporose, overgewicht en reumatoïde artritis. 65 + krijgen een standaard korting van 10 % op alle abonnementsvormen (acties vallen hierbuiten).