Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

VirtuReal Cycling

Dus trainen alsof je echt daar bent… fietsen met realistische route beleving !

Meld u aan en neem (klik aan –>) CONTACT op. Bel 020-4967990 (let op de openingstijden!) of kom langs aan de Polderweg 3.

Foto’s Harry Kolk rijdt een vlak parcours langs de Moselwein Strasse en Niels onze spinning instructeur rijdt de pittige klimmetjes van Vlaanderen’s mooiste.

De afgelopen weken is de PRAXTOUR uitgebreid bij Axel Koenders Fit-Service getest. Op de fiets kan je allerlei parcoursen rijden als voorbereiding op je fietstoertochten, cyclosportieven of wedstrijden. Het brengt het indoor fietsen nog dichter bij de werkelijkheid. De fiets is nu zo ingesteld (light, medium, sport of real stand) dat iedereen die evaring heeft met het rijden op een racefiets en diegenen die goed kunnen schakelen op een gewone fiets op de Praxtour een mooie route kan gaan rijden.
Dit kan een vlakke route zijn langs de Mosel, de Loire. Glooiende routes zoals de Holtenerberg of de Posbank in Nederland. In de Limburgse heuvels of de Ardennen kan je het korte klimwerk trainen. In de Vogezen, de Alpen en de Dolomieten kan je het langere klimwerk in de benen trainen. Iedereen reageert enthousiast op de Praxtour en het is zeker het proberen waard. Je kan zo dichtbij huis in de voorbereiding goed trainen en pittige parcoursjes rijden.

* Praxtour VirtuReal Cycling maakt van je training een intense en motiverende belevenis;
* De fiets is gebouwd volgens racefiets-geometrie;
* Uitdagende en mooie fietsroutes in plaats van saaie grijze muren;
* Route films spelen af op pedaalsnelheid;
* Actieve weerstand, weerstand volgt automatisch het wegprofiel;
* Schakelen als op een racefiets met Shimano triple-10;
* Niveaus instelbaar van weerstandloos (light) naar medium, sport en real stand (deze is realistisch zwaar);
* Op een het 23 inchbreedbeeld monitor weergave van snelheid, afstand, (stijgings)percentages, hartslag, calorieverbranding, wattage en
trapfrequentie;
* Ook delen van een route kunnen gereden worden;
* Resultaten worden opgeslagen en kunnen als vergelijkingsmateriaal dienen.