Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

Waarom sporten bij AKFS ?

gebouw aan de polderweg 3 ouderkerkAxel Koenders heeft ondertussen 35 jaar ervaring op het gebied van de (top)sport, lichamelijke opvoeding, recreatieve sport en in de fitnessbranche.Hij heeft een uitgebreid netwerk in de sportbranche en fitnesswereld en veel specifieke expertise op o.a. duursportgebied. Voor meer info zie onder home de cv van Axel Koenders.

Kleinschalig: dat betekent korte lijnen, een relaxte sfeer,  goed contact tussen de lesgevers/instructeurs en de leden. Zij kennen veel leden bij naam.

Groepslessen toegankelijk voor (bijna) iedereen. U staat niet met 30-40 sporters tegelijk in een zaal.

Meer aandacht, (persoonlijke) begeleiding en correcties door maximale groeps grootte van 20 sporters per groepsactiviteiten les.

Professionele begeleiding. Ons team bestaat uit enthousiaste en gediplomeerde lesgevers met ALO, CIOS en Fit!vak trainer A opleiding of speciale opleidingen voor het geven van groepslessen.

Gratis beweegadvies.  Wanneer u twijfelt in verband met medische of andere specifieke klachten dan kunt u een gratis beweegadvies vragen aan onze fysiotherapeute en of arts. Daarnaast zijn er balie-en receptie medewerkers voor ondersteunende diensten. Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en kunnen daardoor de leden op professionele wijze van advies voorzien waardoor de klanten met veel plezier fitness en groepslessen kunnen volgen.

Fysiotherapie. De fysiotherapeute begeleidt ook leden in de fitnessruimte die iets meer en vaker begeleiding nodig hebben. Zij geeft ook lessen Pilates. Daarnaast heeft zij haar eigen praktijk Spine and Motion bij AKFS.

Goede bereikbaarheid en eigen gratis parkeer gelegenheid.