Deze accessoires maken jouw outfit compleet

Blog Deze accessoires maken jouw outfit compleet

Van sjaals tot opvallende sieraden: verschillende accessoires maken jouw outfit helemaal af. Draag een aantal chique sieraden of een opvallende tas en je hebt een upgrade aan jouw kleding gegeven. De onderstaande accessoires kunnen niet ontbreken wanneer jij voor die complete look wil gaan. 

1 Armband

Een gouden of zilveren armband kan veel ten goede brengen als het gaat om je outfit. Een armband ziet er niet alleen chique uit, je kan het ook heel goed combineren met andere bijpassende sieraden zoals een fijne halsketting. Gelukkig zijn er veel armbanden te vinden in iedere prijsklasse.

2 Hoed

Zijn de zomeravonden aangebroken en wil jij jouw gezicht beschermen tegen de zon? Dan kan een hoed een uitkomst zijn. Dit staat chique en fashionable. Tevens is een hoed een accessoire die niet mag ontbreken in jouw kledingkast. Voor de mannen onder ons is een pet een goede keuze, zoals de Dsquared pet.

3 Sjaal

Welk seizoen het is en voor welke stof je ook gaat: een sjaal staat altijd mooi. Vooral tijdens de koude dagen is een sjaal heerlijk comfy. Een lange sjaal die goed past bij de winterjas is een echte eyecatcher.

4 Tas

Een mooie tas is een echte must have; vooral als je veel spullen hebt die je bij je wil dragen. Daarnaast maakt een tas jouw outfit compleet. Kies een kleur die goed in jouw kledingkast past. Als je een kledingsmaak hebt met veel neutrale kleuren, kun je voor een knalkleur gaan. Dit zorgt voor een oogverblindend contrast!

Recente berichten