Dit zegt het sterrenbeeld Vissen over jou

Blog Dit zegt het sterrenbeeld Vissen over jou

Vissen zijn spiritueel, dromerig en gevoelig. Zonder moeite delen ze al hun bezittingen met andere mensen. Ze onderhouden hun relaties met anderen graag, maar houden er ook van om alleen te zijn. Vissen kunnen zich goed inleven in anderen en hebben veel medeleven. Hieronder bespreken wij de overige karaktereigenschappen van de Vissen, hoe ze zijn op de werkvloer en in de liefde.

Karaktereigenschappen

Vissen zijn ervan overtuigd dat het onmogelijk is dat ze falen. Hierdoor creëren ze een ik-weet-het-beterhouding waar mensen zich aan kunnen irriteren. Toch kunnen Vissen niet goed tegen lawaai en drukte om zich heen. Hierdoor kunnen ze van streek raken. Het humeur kan erg wisselen, de ene keer zijn ze extreem vrolijk en het andere moment zijn ze extreem verdrietig.

Op de werkvloer

Als de Vissen zich goed voelen in de functie die zij uitoefenen, blinken ze uit. Vissen kunnen zich volledig focussen op hun werk. Vissen zijn gevoelig en zouden daarom niet geschikt zijn voor een leidinggevende functie. Ze zijn goede acteurs, schrijvers en muzikanten: als het maar te maken heeft met het spirituele vlak. Ook functioneren Vissen goed in de technologiewereld.

In de liefde

Vissen stellen andere mensen graag op hun gemak. Ze houden van intimiteit met hun partner en willen één worden met diegene. Vissen geven eigenlijk meer voldoening dan voldoening te nemen. Daarom moeten de Vissen oppassen dat ze niet worden bedrogen. Daarnaast zorgen de Vissen voor hun partner alsof het hun kind is. Ze zorgen ervoor dat hun partner genoeg eet en slaapt.

Recente berichten