Polderweg 3
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020-4967990

Prijzen

Bij de overeenkomst van een jaarabonnement die in 1 keer vooruit wordt betaald krijgt u:
een betalingskorting van 5% en een vakantieregeling van 4 of 6 weken. U sport dan:

vanaf   € 26,15   per maand 1x per week   Berekent voor 13 maanden
vanaf   € 41,66   per maand onbeperkt    Berekent voor  13 en 1/2 maand (inclusief buitensport activiteiten).

65 plussers krijgen standaard een korting van 10 % op alle abonnementen (andere acties vervallen dan).

Er zijn ook keuze mogelijkheden voor korter lopende abonnementen (met of zonder automatische incasso).
4, 6, 8, 10 of 12  maanden 1x sporten per week of onbeperkt sporten. Hiervoor gelden andere prijzen !
Voor een uitgebreidere uitleg over de mogelijkheden bij ons sport-en fitnesscentrum nodigen wij u uit om bij ons langs te komen en u te laten rondleiden door ons sportcentrum. U kunt natuurlijk ook bellen (020-4967990), een mail sturen (zie contactinfo) voor meer informatie over de prijzen.

Familieabonnement
Wanneer het 1e gezinslid een jaarabonnement heeft, dan geldt voor het 2e gezinslid een korting van 10%, voor het 3e gezinslid een korting van 15% en voor het 4e gezinslid een korting van 20% op het abonnement. Dit geldt dan voor ieder abonnement. Een familie geldt vanaf 2 personen per gezin wonende in hetzelfde huis.

Speciale scholieren en studenten abonnementen.
Voor deze leeftijdsgroep hebben we zeer aantrekkelijke prijzen voor 1x of onbeperkt sporten per week. Steeds voor 4 maanden 1x per week of onbeperkt.
In de schoolvakanties periodes zijn er soms speciale acties om scholieren ook in de vakanties aan het bewegen te houden.

Voor bedrijfsabonnementen informeer naar de mogelijkheden bij Tineke Beukeboom of Axel Koenders.

U twijfelt in verband met medische of andere klachten of u wel of niet aan de fitness of groepslesactiviteiten kan deelnemen. Maak een afspraak of kom langs voor een vrijblijvend gratis advies. Fysiotherapeute Evelien Baas werkt naast haar eigen praktijk ook in de fitnessruimte en geeft lessen Pilates. Zij helpt leden die meer specifieke en uitgebreidere begeleiding nodig hebben. Daarnaast is onze spinninginstructrice Willemijn van de Ancker opgeleid als arts en ook zij kan gerichte en nuttige adviezen geven over sporten in relatie tot bewegen gezond en fit zijn.